Idegen nyelvi kompetenciafejlesztés az M-Around Kft. munkatársai számára – 2019-1-HU01-KA104-060681.


2019-ben nyújtottunk be pályázatot az Erasmus+ felnőtt tanulási szektorában, mobilitási projekt megvalósításának támogatására.

A nyertes pályázat eredményeként megvalósulhatott 2 munkatársunk idegen nyelvi képzése külföldön. A nyertes pályázat azonosító száma:
2019-1-HU01-KA104-060681.

Vári Attila 2019. júliusában Máltán töltött 2 hetet, ahol az International House Malta nyelviskola által szervezett 2 hetes, intenzív, csoportos nyelvtanfolyamon vett részt. A kurzus során heti 30 órában, multikulturális csoportban vett részt a képzésen és mindemellett gyakorlatot szerzett a baloldali közlekedésben is, amit a képzési tevékenységében is tud hasznosítani.

Vári Anikó 2020. júniusában, a járványidőszak első hullámának végén, Hollandiában, Tilburg városában vett részt két hetes, összesen 20+40 órás hibrid német nyelvi képzésben. A képzés a járvány kihívásaira reagálva 20 órában egyéni, személyes kontaktórával és ezt kiegészítve 40 órában e-learning képzésben valósult meg. A német nyelven túl, a résztvevő ismerkedett a holland nyelvvel is, amely távlati kompetenciafejlesztési cél a szervezet és a résztvevő számára.

Mindkét résztvevő nagy mértékű nyelvi kompetenciafejlődésről számolt be, nyelvhasználatuk magabiztosabbá, a munkavégzés során alkalmazhatóvá vált és alapot ad arra, hogy a résztvevők folytassák a nyelvtanulást és hatékonyan emeljék kompetenciájukat.