Korábbi projektjeink


Erasmus+ projekt, amelyben román, olasz, finn és holland partnerekkel együttműködve az iskolai tanítási gyakorlatot fejlesztjük, a finn oktatási modellből átvett, kreativitást ösztönző módszerekkel.
A projekt első eredményeiről itt olvashat részletesen.

 Szakmai fejlesztési és tréning program az élelmiszeripari vállalkozásfejlesztés és egészséges táplálkozás témakörében, amelyben megvalósító szakértőként, projektvezetőként vett részt Dr. Vári Anikó.
 

Szakmai oktatási projekt a „zöld gazdaság” (bio based economy) témakörében, amelyben fejlesztő szakértőként, projektvezetőként vett részt Dr. Vári Anikó.


Oktatási módszertani projekt a vállalkozói készségek újszerű, játékosított fejlesztésének témakörében, amelyben projektvezető fejlesztőként és a tanári módszertani kézikönyv kidolgozójaként vett részt Dr. Vári Anikó és Pintérné Fetzer Mónika.


Oktatási módszertani és tréning program a multikulturális oktatás témakörében, különös tekintettel az európai migrációs folyamatokkal kapcsolatban. A projektben jelenleg is részt vesz független szakértőként és fejlesztőként Dr. Vári Anikó.

Határon átnyúló települési és regionális szintű katasztrófavédelmi és kockázatmenedzsment fejlesztési projekt, amelyben az M-Around Kft, mint pályázatíró és projektmenedzsment együttműködő és a képzésfejlesztési modul megvalósítója vesz részt, a romániai Sacalaz és a magyarországi Maroslele partnereként.

 


Maroslele Községi Önkormányzat által megvalósított, kilenc kis települést együtt fejlesztő projektek, az EFOP-392-16-2017-00028 és EFOP-153-16-2017-00025, amelyekben szakmai vezetőként és bizonyos részfeladatok tartalmi megvalósítójaként veszünk részt.