Tevékenységünk


Tevékenységünk olyan tanácsadó és támogató tevékenység, amelynek során a módszertani, stratégiai tanácsadástól kezdve a konkrét finanszírozási lehetőségek felkutatásáig és megszerzéséig állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Szolgáltatási portfóliónk magánszemélyek, civil szervezetek, állami és önkormányzati intézmények és gazdasági szervezetek számára is kínál lehetőségeket.

Célunk az, hogy Ügyfeleink számára személyre szabottan találjuk meg a számukra legalkalmasabb megoldásokat:

  • közösségi programok, oktatási projektek szervezése és lebonyolítása,
  • gépjárművezető oktatás,
  • környezeti nevelési, fenntarthatósági stratégia és projektek fejlesztése,
  • kreatív oktatási módszerek támogatása,
  • szakmai tanulmányutak szervezése bel- és külföldön oktatási szakemberek részére,
  • pályázati projektmenedzsment tevékenységek,
  • vállalkozásfejlesztés, tanácsadás,
  • pályázatírás,
  • szervezetfejlesztés, hatékonyságfejlesztés.

 

Új szolgáltatással bővült tevékenységünk. A Nemzeti Közlekdési Hatóság által regisztrált, szakképzett gépjárművezető oktató kollégánk tart igény szerint csoportos és akár egyéni KRESZ órákat és gyakorlati képzést „A” és „B” kategóriás járművezetői engedély megszerzéséhez.
Az oktatás elérhető Szegeden vagy igény szerint kihelyezett
helyszínen is.
Ha van már jogosítványa, de bizonytalan a szabályokban, és szeretné felfrissíteni tudását, vagy jobban
megérteni a közlekedési szabályokat, keressen bennünket! Akár pár óra alatt is hatalmas változást tapasztalhat, biztonságosabban közlekedhet, akár kerékpárral, akár autóval jár minden nap. Iskolák számára ajánljuk a gyermekek biztonságos kerékpáros közlekedését segítő, játékos foglalkozásokat, alapvető szabályismereti órákat, projektnapok szervezését.
Gépjárművezető képzés (elmélet és gyakorlat) hamarosan angolul is!
Drivers’ training in English available soon…

Pályázatírási tevékenységünk kiterjed a hazai, Széchenyi2020 program alprogramjaira, a Vidékfejlesztési Programban megjelent támogatási felhívásokra, civil szervezetek pályázataira, lakossági pályázatokra, oktatási és nemzetközi képzési és kutatási pályázatokra.

Ha Önnek fejlesztési ötlete, megvalósítani kívánt elképzelése van, igyekszünk megtalálni az ehhez leginkább illeszkedő pályázati felhívást, segítünk Önnek kidolgozni a projekttervet, elkészítjük a pályázati támogatási kérelmét és végig kísérjük a nyertes pályázat megvalósítását, mindenben támogatva azt.

Oktatási intézmények, szakképzésben, felnőtt tanulásban érdekelt szervezetk számára segítséget nyújtunk abban, hogy sikeres Erasmus+ pályázatot nyújtsanak be és nemzetközi szakmai gyakorlat, képzés segítségével fejlesszék munkatársaik, tanulóik kompetenciáit.


Munkamódszereink, ahogyan a mindennapi tevékenységünket végezzük, rengeteg csapdát és olyan plusz költségeket jelentenek a vállalkozásunk számára, amelyek az eredményességet alapjaiban meghatározzák.

Hatékonyságvizsgálat és elemzés során megismerjük tevékenységének technológiai hátterét, a munkavégzés szakmai elvárásrendszerét és friss, külső szemmel teszünk javaslatot arra, hogy milyen pontokon takaríthat meg időt, nyersanyagot vagy csökkentheti veszteségét a termelési folyamatban.

A folyamat célja az, hogy hatékonysága növekedjen, és csökkenjenek fajlagos költségei, így nagyobb eredményt érjen el.

Húsipari technológiai területen, tevékenységünk partnere a dániai ZBC – The Danish Meat Trade College, amely Dánia egyetlen húsipari képző központja.


Amennyiben vállalkozása, szervezete számára nem csak technológiai fejlődést, hanem ezzel párhuzamosan vagy ettől függetlenül tudásfejlődést is szeretne biztosítani, akkor segítünk felmérni azt, hogy milyen kompetenciákra van leginkább szüksége egyéni és szervezeti szinten, és hosszú távon milyen szervezeti stratégia megfogalmazása és végrehajtása biztosíthatja ezt.

Fontos, hogy a stratégia ne az íróasztala fiókjának készüljön, tartalmának reális önképen, helyzetfeltáráson kell alapulnia és a tényleges szükségletekre kell választ adnia.

A szervezetfejlesztés megvalósításában segítjük Önt, ha képzésre, tréningre vagy külföldi tapasztalatszerzésre van szüksége.

Iskolák, oktatási intézmények számára fejlesztési és intézkedési tervek elkészítésében is segítséget nyújtunk, ahogyan a szervezet nemzetköziesítési stratégiájának elkészítésében is szerepet vállalunk. Munkatársunk holland és finn iskoláktól szerezte meg oktatási és nemzetköziesítési stratégia készítésével kapcsolatos tudását, tapasztalatát, amely garancia a magas minőségű munkavégzésre.